Met de bewezen groeiprogramma’s
haal je meer uit je sales.
Dat is de Arckus manier.

Winnende B2B organisaties leunen op een vaste manier van werken in marketing en sales. Alle stappen binnen jouw sales- en marketingproces zijn herhaalbaar en voorspelbaar, zoals het productieproces in een fabriek. Sales zijn geen ‘black box’, maar bevatten concreet beschreven tussenstappen en resultaten.

Elk groeiprogramma van arckus helpt u op een goed georganiseerde en betrouwbare manier om een vaste, verbeterde manier in sales te realiseren. De meetbaarheid bepaalt u zelf door het groeiprogramma te kiezen dat het beste bij u past.

Bekijk hieronder welk groeiprogramma het beste bij u past.

Groeiprogramma’s

Arckus gebruikt in de praktijk bewezen, heldere en duidelijk omlijnde groeiprogramma’s om meer uit uw sales te halen

Tijdelijk verkoopmanagement

Salestrainer en salescoach

Is meer effectiviteit in uw verkoop aanpak cruciaal om uw ambities te realiseren?

Wilt u meer grip op funnel, prijsvorming en volumegroei?

De relaties met uw klanten systematisch verbeteren?

“Een concreet op maat gemaakt actieplan voor het behalen van uw commerciële ambities”

Tijdelijk verkoopmanagement

Professional

Meer aandacht voor de accenten die u in uw groeistrategie gerealiseerd wil zien.

Meer scherpte in aandacht voor de juiste klanten en of producten/diensten

Meer pro-activiteit en zelfstandigheid voor uw verkoopteam.

Tijdelijk verkoopmanagement

Executive

Het verbeteren van concreet commercieel resultaat in volume en/of marge

Het succesvol lanceren van een nieuw product, dienst of service

Het meetbaar verbeteren van de klanten- en producten mix

Wat mag u verwachten?

U mag commerciële groei, op maat, met meetbaar rendement verwachten. Graag leggen wij u uit waarom wij dat durven te beloven.

Ondernemend en toegewijd

De groei die u beoogd wordt uitsluitend bereikt wanneer uw team zich ondernemend en toegewijd opstelt. Die opstelling mag u dus ook van mij verwachten: Mijn klanten zullen u bevestigen dat ik mij altijd met 100% inzet. Meerwerk wordt niet doorberekend, ook niet ’s avonds en/of in het weekeinde. Zo helpt de ene ondernemer de andere.

Senior ervaring

Voor u betekent dit dat ik voor vele verkoopsituaties en uitdagingen oplossingen heb. Mijn klanten erkennen dat door mijn jeugdige enthousiasme ik ook altijd een manier vind om uw team te enthousiasmeren om meer te bereiken.

Een meetbare aanpak

Arckus praktische senior ervaring in B2B sales zorgt voor een duidelijke en meetbare aanpak. 

Een praktisch bewezen aanpak

De methode van arckus verbindt uw klanten, team, prestaties en relevante factoren aan elkaar. Dit resulteert in een aanpak op maat in 4 stappen.

Senior ervaring én jeugdig enthousiasme

google

Toegankelijk | leerzaam | zeer positief | theorie zeer bruikbaar in praktijk. Zeer tevreden over diensten van Marc Robbert Bruins Regiomanager , Purmo / Radson

Robbert Bruins 5 augustus 2021
google

“Voor mij heeft arckus de belofte helemaal waargemaakt: klanten, team en prestatie zijn, op maat voor Madolex en Act-In, beter en met meetbare resultaten aan elkaar verbonden. De combinatie van senior sales management ervaring, aangevuld met aanstekelijk enthousiasme heeft mijn commercieel team meegenomen en verrijkt. Bovendien heb ik Marc als een sparringpartner ervaren die inspireert en op passende wijze uitdaagt.” Frits Cox CFO, Madolex Group

Frits Cox 2 augustus 2021
google

„Wanneer u de prestaties van uw verkoopteam wilt verbeteren helpt arckus u dat te bereiken. Daarvoor zet arckus senior sales management ervaring in, gecombineerd met inspiratie en aanstekelijk enthousiasme. Ik heb al een paar keer gezien dat deze specifieke combinatie een commercieel team meeneemt naar een effectievere manier om zich te verbinden aan hun klanten en de doelstellingen.“

Michael Obernberger 2 augustus 2021
google

"Wij wilden meer met onze acquisitie activiteiten bereiken. Marc heeft ons daarmee geholpen. En snel, met behulp van zijn praktische en betrokken 'Verkoopfluisteraar' methode. In 5 bijeenkomsten van ongeveer één uur heeft hij focus, enthousiasme en duidelijkheid aan onze aanpak toegevoegd. En waren wij met een concrete campagne gestart."

Sales cirkel

Ook behoefte aan een resultaatgerichte samenwerking?

om uw commerciële resultaten te verbeteren

Het Commercieel Interim Management Programma van arckus realiseert meetbaar resultaat door:

Ontwikkeling, team & transformatie, management

Praktische senior ervaring in B2B

Duidelijke en meetbare aanpak

Jeugdig enthousiasme neemt uw team mee in de bewerking van markt en klanten

Kennismaken?

Gebruik het formulier hieronder als u een afspraak wilt maken voor een kennismaking.  In een vrijblijvend persoonlijk gesprek leg ik u graag uit wat de eerste stappen kunnen zijn voor de onderneming.