Sales coach

Haal alles uit uw salesteam met behulp van een ervaren sales coach!

Arckus biedt unieke sales coaching aan voor sales afdelingen die behoefte hebben aan strategie, motivatie én succes. Breng uw sales structureel naar een hoger niveau door de trainingen van Arckus.nl!

Betere samenwerking binnen het salesteam

Top-of-mind: uw sales medewerkers kennen de markt door en door

Uw verkoopafdeling wordt beter voorbereid op marktveranderingen

Van sales strategie tot specifieke sales tools: alles komt aan bod

Sales coaching gegeven door een enthousiaste en doorgewinterde coach!

Met de coaching van Arckus weet u zeker dat u stapsgewijs betere salesresultaten gaat halen. Neem hieronder vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag meer!

Ik ben Marc Kol, eigenaar van arckus. Klanten, teams en prestatie aan elkaar verbinden is mijn passie. Met mijn senior ervaring en jeugdig enthousiasme, ben ik al meer dan 20 jaar verantwoordelijk om commerciële verbeterprojecten te leiden voor grote en kleine, nationale en internationale klanten. Mijn missie is om een schat aan verbeter ervaring toegankelijk te maken voor het MKB.

Marc Kol (interim)

Commercieel Directeur –
Senior sales trainer en coach

Sales coach van arckus

Waarom een sales coach uw onderneming gaat helpen succesvol te worden

Verkoop staat nooit stil. Uw verkoopmedewerkers moeten zich blijven doorontwikkelen om up-to-date te blijven met alle marktontwikkelingen. Een salescoach helpt uw salesteam betere resultaten te behalen. Ook voor de langere termijn.

Sales coaching gaat bijvoorbeeld over het leren van verkooptactieken, marktverschuivingen en (nieuwe) sales technieken. Hierbij wordt continue bijgestuurd om verbeterslagen te maken. Proactieve sales coaching zorgt daarnaast voor een gemotiveerd salesteam. 

Kan uw onderneming een sales boost gebruiken?

Met behulp van gedegen en specifieke salescoaching kunnen wij uw verkoopteams volledig gereed maken om echte stappen in sales te maken. Wij weten als geen ander dat de markt continue verandert. Daarom helpt een gedreven sales coach van arkcus echte resultaten te behalen, stapsgewijs en persoonlijk!

Marc Kol (interim)

Commercieel Directeur –
Senior sales trainer en coach