Sales excellence

Maximaliseer de prestaties van jouw salesteam

Met de juiste tools, kennis en training!

Arckus biedt de benodigde handvatten om het maximale uit sales activiteiten te halen. Dit wordt sales excellence genoemd. Ontwikkeling van jouw salesteam staat hierbij centraal. Om tot een sales excellente organisatie te komen is het volgende belangrijk:

Dat ieder individu van het salesteam gemotiveerd is en "top of mind" is

Dat het salesteam de markt door en door kent

Dat het salesteam zich kan aanpassen aan veranderingen in de markt

Dat alle facetten in het salesproces, van strategie tot tools, leiden tot resultaat

Dat trainingen en cursussen beschikbaar zijn om sales te verbeteren

Sales excellence is dus eigenlijk een soort gewenst niveau wat een salesteam zou willen bereiken. Arckus helpt om dit niveau stapsgewijs te halen. 

Ik ben Marc Kol, eigenaar van arckus. Klanten, teams en prestatie aan elkaar verbinden is mijn passie. Met mijn senior ervaring en jeugdig enthousiasme, ben ik al meer dan 20 jaar verantwoordelijk om commerciële verbeterprojecten te leiden voor grote en kleine, nationale en internationale klanten. Mijn missie is om een schat aan verbeter ervaring toegankelijk te maken voor het MKB.

Marc Kol (interim)

Commercieel Directeur –
Senior sales trainer en coach

Marc functionerend als Interim Sales Management - sales excellence

Streef ook naar sales excellence door verkoopteams te trainen

Een excellente sales binnen de organisatie ontstaat niet zomaar. Het is continu bijschaven, leren van fouten en het verbeteren van (sales)processen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alles sales medewerkers weten hoe ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Sales excellence vraagt dus om een stapje extra van het verkooptea, om telkens nét iets beter te worden dan eerst. Arckus helpt, met behulp van gerichte coaching of training, salesteams meer resultaat te halen. Want uiteindelijk draait het daarom.

Streeft u ook naar sales excellence in uw organisatie?

Met behulp van gedegen en specifieke salestraining kunnen wij uw verkoopteams volledig gereed maken om echte stappen in sales te maken. Wij weten als geen ander dat sales excellence niet van de één op de andere dag behaald wordt. In plaats daarvan kijken wij naar waar het meeste resultaat te behalen is in uw organisatie. Stapsgewijs, onderbouwd en persoonlijk!

Marc Kol (interim)

Commercieel Directeur –
Senior sales trainer en coach