Ben jij benieuwd wat jij concreet kunt verbeteren aan de huidige aanpak van je sales team?

Heel veel B2B verkooporganisaties en teams streven naar verkoopsucces, uitgedrukt in groei van marktaandeel, omzet, marge en/of reputatie. Keer op keer blijkt dat verkooporganisaties die structureel beter presteren dan hun concurrenten zich houden aan een aantal spelregels om zo succesvol te zijn.

Ik ben Marc Kol, eigenaar van Arckus. Klanten, teams en prestatie aan elkaar verbinden is mijn passie. Sinds 1989 heb ik die mij eigen gemaakt. Mijn missie is om een schat aan commerciële verbeter ervaring toegankelijk maken voor het MKB.

Mijn senior ervaring en jeugdig enthousiasme in commerciële, leiderschaps- en verbeterrollen, heb ik vertaald in deze whitepaper. “De 5 bouwstenen voor succesvolle B2B verkoopgroei”

Vul onderstaande formulier in en ontdek hoe je deze verkoopgroei op een praktische manier daadwerkelijk kunt realiseren.