Over arckus

Het Commercieel Interim Management Programma van Arckus levert u op tijdelijke basis meetbaar resultaat. Hoe verloopt zo’n samenwerking?

 

Senior ervaring met jeugdig enthousiasme

Verbetering leiderschap en verkoop

Hoogwaardige dienstverlening gebaseerd op praktische ervaring in leiderschap en verkoop verbeteren

Intensieve samenwerking

Op een praktische en toegankelijke manier intensief samenwerken

Marc Kol Arckus

Over Marc

 

“Klanten, teams en prestatie aan elkaar verbinden”

Die passie heb ik altijd gehad. Sinds 1989 heb ik die mij eigen gemaakt. Daarom kunnen de MKB klanten van arckus nu profiteren van mijn combinatie van senior ervaring en jeugdig enthousiasme in commerciële, leiderschaps- en verbeterrollen.

Tijdens mijn groeiprogramma’s kan ik de rol van management consultant en stategy consultant aannemen. Management consulting en strategy consulting zijn methoden om de sales -en commerciële aanpak bij verkoopteams structureel te verbeteren.

De missie van arckus

een schat aan commerciële verbeter ervaring toegankelijk maken voor het MKB

Bent u ook zo’n ondernemer die groei van volume, winst en/of marktaandeel ambieert? En die daarvoor zijn commerciële aanpak steeds wil versterken, om klanten beter te bedienen én de concurrentie voor te blijven? Bij arckus bent u voor dergelijke groeiprogramma’s aan het juiste adres. Onze missie is om een schat aan senior ervaring, jeugdig enthousiasme en praktische groeiprogramma’s beschikbaar te maken voor MKB Nederland. Op een makkelijke, betaalbare en schaalbare wijze.

De visie van arckus

Waarom wordt een hoogwaardige verkoopaanpak steeds belangrijker?

Klanten van de maakindustrie worden met de dag veeleisender. De reden hiervan gaat veel verder dan traditionele concurrentie. Die veeleisendheid is een noodzaak om een optimaal rendement, kwaliteit en continuïteit van bedrijfsvoering te garanderen. Aansluiting vinden bij dergelijke eisen en rendement maken met uw aanbod kan alleen wanneer de werkwijze van uw verkooporganisatie onderdeel is van uw aanbod.

” Door middel van een goed georganiseerde verkoopaanpak, aangevuld met de kracht van persoonlijke verkoop brengt u waarde aan uw aanbod.

Afspraak maken

Hoe kan een samenwerking met arckus eruitzien?

Gebruik het formulier hieronder als u een afspraak wilt maken voor een kennismaking.  In een vrijblijvend persoonlijk gesprek leg ik u graag uit wat de eerste stappen kunnen zijn voor de onderneming. 

Contact

Adres

Kobbeduinen 36 · 2134 ZM Hoofddorp

Telefoonnummer

+31-618761683

E-mail

Volg arckus op LinkedIn om op de hoogte te blijven van tips!