Sales training

voor B2B professionals (1 dag)

Versnel de ervaring en het enthousiasme van je verkoopteam met deze 1-daagse training

Na het volgen van deze zeer praktische training behalen je mensen al de volgende dag meer resultaat uit hun gesprekken met klanten. Dit wordt bereikt omdat arckus senior ervaring heeft in heel veel B2B sales situaties. Daarnaast zet arckus jeugdig enthousiasme in om klanten, teams en ambities te verbinden. Na deze training kunnen jouw verkopers:

Effectief inspelen op diverse verkoopsituaties

De structuur van een verkoopgesprek bepalen

De juiste vragen stellen aan de klant

Een verkoopgesprek leiden en toch klantgericht blijven

  Belofte: rendement op persoonlijke groei

 

Heb je al een goede commerciële strategie?

Perfect, want na het volgen van deze salestraining kan jouw verkoopteam die met meer effectiviteit uitvoeren. Dat komt doordat de training ervoor zorgt dat jouw team zich doelgerichter kan voorbereiden en effectiever op verschillende verkoopsituaties kan inspelen. En jouw verkopers leren een aantal concrete, praktische technieken tijdens de diverse fasen van het gesprek met jullie klanten. Het resultaat:

Het kunnen leiden van verkoopgesprekken bij klanten en/of stakeholders

Het kunnen onderscheiden van verschillende verkoopsituaties zodat er effectief op ingespeeld kan worden

Op een klantgerichte manier kunnen argumenteren, de prijs presenteren en afsluiten

Betere voorbereiding op alle verkoopgesprekken

Marc Kol (interim)

Commercieel Directeur –
Senior sales trainer en coach

Wil je je commerciële strategie nog versterken voordat je gaat trainen? Kijk voor praktische tips bij de salesstrategie blog

Sales cirkel

Voor wie is deze sales training?

Voor Sales professionals uit de B2B sector. 

A

Verkopers met 1 – 2 jaar praktische verkoopervaring. Zij kennen hun aanbod en jouw organisatie goed

A

Verkopers binnendienst die naar een buitendienst functie willen doorgroeien

A

Marketeers en productmanagers die ook zelfstandig verkoopgesprekken bij jouw klanten voeren

A

Commercieel managers en verkoop- leiders die verkopers in hun team moeten coachen

Programma

09:00u – 18:00u, incl. 75 minuten business breaks/lunch

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Top 3 commerciële uitdagingen van de deelnemers
 • Veel voorkomende verkoop- en concurrentie situaties in de B2B verkooppraktijk
 • Een effectieve gespreksstructuur
 • Voorbereidings- gespreks-, vraag-, argumentatie- en afsluittechnieken
 • Rollenspel
 • Tips voor speciale verkoopsituaties
 • Actieplanning

  Wie wij zijn

  arckus bundelt ervaring op het gebied van B2B salesleiderschap, salestraining en salescoaching met projectmanagement tot één programma. Het is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie en realiseert persoonlijke groei op maat met meetbaar rendement.

  Belofte

  Wij gaan voor persoonlijke groei op maat én meetbaar rendement van jouw verkoopteam. 

  Wil je stappen maken met een sales training?

  Ik overleg graag of deze sales training bij jou past.

  Bel : 06 – 18 7616 83

  “Marc combineert praktische commerciële expertise, toewijding, zakelijk inzicht en inspiratie om positieve verandering te realiseren. Zijn talent in training en coaching  in de praktijk zijn een bonus van zijn prestaties! “

  Christian Skilich

  COO , Mondi Group (Paper & Board)

  “Arckus is erin geslaagd snel, goed onderbouwd en met weinig tijd een helder zicht te geven op de top 5 verbeter prioriteiten voor Wagemaker. Door de samenwerking heb ik arckus leren kennen als kundig , betrokken en klantgericht. Bovendien is Marc een prettige sparring partner, die mij met senior ervaring en jeugdig enthousiasme heeft bijgestaan.”

  Olaf Dirkx

  Adjunct directeur, Wagemaker

  “Wanneer u de prestaties van uw verkoopteam wilt verbeteren helpt arckus u dat te bereiken. Daarvoor zet arckus senior sales management ervaring in, gecombineerd met inspiratie en aanstekelijk enthousiasme. Ik heb al een paar keer gezien dat deze specifieke combinatie een commercieel team meeneemt naar een effectievere manier om zich te verbinden aan hun klanten en de doelstellingen.”

  Micheal Obernberger

  Managing Director Solia Consulting

  “Marc is al snel een vertrouwd persoon die open maar direct is. Hij komt snel tot de essentie wat hem gevraagd wordt en levert méér dan hem gevraagd wordt. Dit maakt dat het werken met hem al snel samenwerken wordt waarbij hij de lat al snel hoger weet te leggen. Marc denkt niet alleen mee maar durft ook zijn visie te geven op een positieve en zeer constructieve manier. Resultaatgericht én klantgericht op een zeer persoonlijke manier, een zeldzame en gewaardeerde combinatie. Mijn advies: ga zeker een gesprek aan met Marc!”

  Ingmar Richartz

  Directeur, Materialz

  “Voor mij heeft arckus de belofte helemaal waargemaakt: klanten, team en prestatie zijn, op maat voor Madolex en Act-In, beter en met meetbare resultaten aan elkaar verbonden. De combinatie van senior sales management ervaring, aangevuld met aanstekelijk enthousiasme heeft mijn commercieel team meegenomen en verrijkt. Bovendien heb ik Marc als een sparringpartner ervaren die inspireert en op passende wijze uitdaagt.”

  Frits Cox

  CFO, Mandolex Group

  “In een eerdere fase hebben Marc en ik al naar volle tevredenheid samengewerkt binnen een intensief sales verbeter traject. Nu werken wij samen om de commerciële prestatie van mijn teams te versterken, met name richten we ons op de samenwerking tussen Customer Care en Sales om zo de gehele verkoopaanpak te verbeteren. Onder uitdagende omstandigheden heeft Marc dat met zijn senior ervaring en groot enthousiasme wederom tot een succes gebracht.”

   

  Armin Vogelaar

  Business Unit manager Benelux , SGS Natural Resources